Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили ворожі станції зв'язку, РЛС, РЕБ та склади боєприпасів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили ворожі станції зв'язку, РЛС, РЕБ та склади боєприпасів: подробиці

Окупанти обмежені у маневрах і скуті у просуванні вперед

21 червня 2022, 13:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На півдні України ситуація динамічна і напружена. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили ворожі станції зв'язку, РЛС, РЕБ та склади боєприпасів: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Активні дії українських військ змушують ворога застосовувати запеклі засоби впливу.

"Обмежений у маневрах і скований у просуванні вперед, супротивник на суходолі намагається утримуватися на крайньому облаштованому рубежі оборони", — ОК "Південь".

У Херсонській області армія окупантів завдала авіаційного удару вертольотом супротивника Ка-52 за позиціями наших воїнів. Без втрат. У відповідь нашими вертольотами також атаковано скупчення супротивника.

Минулої доби українські ракетно-артилерійські та інші підрозділи під час виконання вогневих завдань знищили:

25 окупантів;

танк Т-62;

самохідне реактивне встановлення розмінування "Метеорит";

потужну станцію зв'язку;

• станцію радіолокації;

• станцію РЕБ;

• дві одиниці автомобільної техніки;

• три склади боєприпасів;

• два БПЛА "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Донбаський фронт: що відбувається у Сєвєродонецьку та Лисичанську — які прогнози. Експерти проаналізували становище ЗСУ на сході та дали прогнози щодо розвитку ситуації на фронті. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що стала відома територія , де може відбутися перше відкрите зіткнення Росії та НАТО. Москва може спробувати відрізати країни Балтії Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що членство в "Тримор'ї": що це дасть Україні. Експерти пояснили, як статус члена Тримор'я допоможе українській економіці. Читайте про це на нашому сайті.

Читайте також про те, що Байден зібрався у турне: які зустрічі заплановані – чи це може допомогти Україні у війні з РФ. Допомога Україна буде ключовою темою під час зустрічі Великої сімки. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини