Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили склад боєприпасів та живу силу окупантів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили склад боєприпасів та живу силу окупантів - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

27 липня 2022, 16:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ситуація на півдні України напружена, динамічна, але контрольована силами оборони. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили склад боєприпасів та живу силу окупантів - подробиці

ЗСУ

Повідомляється, що окупанти продовжують вести бойові дії на кордонах оборони. Продовжують завдавати ударів по мирним населеним пунктам України.

У свою чергу, українські ракетно-артилерійські підрозділи виконали близько 150 вогневих завдань, за результатами яких закріплено вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях.

Втрати армії противника склали:

• 51 особа особового складу;

• дві гаубиці "Мста-Б";

• чотири одиниці броньованої та автомобільної техніки;

• склад боєприпасів у Солдатському.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що хотів втекти та погрожував автоматом : на Дніпровщині затримали п'яного полковника СБУ (ВІДЕО). На Дніпровщині патрульні зупинили автомобіль із п'яним силовиком. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що може спалахнути війна двох супердержав – чому відносини КНР та США загострені до краю. Вашингтон і Пекін поки що обмінюються закидами на рівні дипломатії, але жодна зі сторін поки не готова поступатися. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що " Тут взагалі пі...ц ": окупант обговорює з дружиною обстановку на фронті — перехоплення розмови (ВІДЕО). ГУР МО перехопило розмову окупанта із дружиною.

Також "Коментарі" інформували про те, що означає нова заява Зеленського про терміни завершення війни: коли і чому це станеться. Влада готує українців до неминучого початку контрнаступу ЗСУ та звільнення тимчасово окупованих українських територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини