Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України окупанти намагалися провести розвідку боєм, але втратили свою бронетехніку та живу силу
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України окупанти намагалися провести розвідку боєм, але втратили свою бронетехніку та живу силу

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

2 серпня 2022, 10:50 comments1344
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Ситуація в операційній зоні на південнобуцькому напрямку складна, напружена, але ретельно відстежується силами оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України окупанти намагалися провести розвідку боєм, але втратили свою бронетехніку та живу силу

ЗСУ

" Ворог утримує межі оборони, діє за тактикою контрбатарейної боротьби, продовжує нарощувати угруповання на криворізькому напрямку", — ОК "Південь".

Повідомляється, що протягом попередньої доби (1 серпня) українські підрозділи запобігли трьом спробам ворога, силами посиленого взводу в кожному випадку, провести розвідку боєм у районах Білогірки та Трудолюбівки. Противник успіху у відсутності, ретировался із втратами понад десять чоловік живої сили та чотирьох одиниць бронетехніки.

Авіація ЗСУ завдала трьох ударів по опорних пунктах противника в районах Олександрівки та Максимівки.

Загальні втрати окупантів за минулий бойовий день склали:

• 32 окупанти;

• САУ "Мста-С";

• ЗРК "Тор";

• чотири одиниці бронетехніки.

Остаточні втрати противника дорозвідуються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в США розповіли , чому Росія зупиняє наступ на Слов'янськ. Москва намагається щосили зупинити контрнаступ ЗСУ на півдні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Білому домі прокоментували ситуацію навколо Тайваню та попередили Пекін: що відбувається. У Білому домі прокоментували заяви Пекіна щодо візиту Пелосі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що зернова угода та смерть Вадатурського: як це може бути пов'язано — кому дісталося зерно Нібулона. У ВП схильні думати, що загибель Олексія Вадатурського була умисним убивством. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   новий генпрокурор розповів, як загинули військовополонені у Оленівці. Андрій Костін повідомив, що кожні 3 години отримує інформацію про масове вбивство українських військовополонених.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини