Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Луганщині вибухає ще один російський склад боєприпасів: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Луганщині вибухає ще один російський склад боєприпасів: подробиці (ВІДЕО)

Вибухи пролунали під Алчевськом

27 червня 2022, 11:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Боєприпаси російських окупантів продовжують злітати в повітря. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На Луганщині вибухає ще один російський склад боєприпасів: подробиці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Як стало відомо, неподалік міста Алчевськ (Луганська область), яке тимчасово окуповано противником, пролунали вибухи і в небо піднявся великий стовп диму.

За даними СтратКому, вибухи пролунали на складі боєприпасів російських загарбників.

"Під окупованим Алчевськом теж горить ворожий склад боєприпасів", — СтратКом ЗСУ.

Зазначимо, що раніше з'являлася інформація про потужний вибух на складі боєприпасів у Зимогір'ї. Цей об'єкт знаходиться приблизно за 50 кілометрів від позицій ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   більше не секрет: стало відомо про секретні переговори Путіна та Макрона перед війною в Україні. Нібито 20 лютого напередодні війни в Україні Еммануель Макрон розмовляє з Путіним. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що українські десантники збили ще один "Алігатор" . Його приземлили із переносного зенітного ракетного комплексу "Голка". Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Одесу захистив від російських ракет український комплекс "Гром" : подробиці. Українські військові у війні із ворогом успішно застосовують власний ракетний комплекс, який називається "Гром". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що відповімо за Київ "кремлівським дурням", вдаримо по командних пунктах-Арестовичу. Військовослужбовці ЗСУ готують відповідь окупантам на недільний ракетний удар Росії по місту Києву. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини