Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фоні прориву у Курській області: у Силах оборони розповіли, де ворог готується до штурмів
commentss НОВИНИ Всі новини

На фоні прориву у Курській області: у Силах оборони розповіли, де ворог готується до штурмів

Росіяни перегрупували штурмові загони у Вовчанську

10 серпня 2024, 14:20
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська готуються до штурмових дій у Вовчанську на півночі Харківської області. Загарбники перегрупували штурмові загони. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Оперативно-тактичне угруповання "Харків" у Telegram.

На фоні прориву у Курській області: у Силах оборони розповіли, де ворог готується до штурмів

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

За інформацією Сил оборони, на Харківському напрямку ситуація істотно не змінилася. Окупанти продовжують атакувати позиції українських військових.

"У Вовчанську ворог у рамках підготовки до проведення штурмових дій здійснив перегрупування штурмових груп 153-го танкового полку, а також проводить внутрішню ротацію особового складу у підрозділах 138-ї окремої мотострілецької бригади", — йдеться у повідомленні.

Крім того, на напрямку Козача Лопань – Золочів окупанти посилили повітряну розвідку дронами, шукаючи підрозділи ЗСУ.

У районі Вовчанська минулої доби сталося чотири бойові зіткнення. З початку цієї доби Сили оборони відбили одну атаку ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ОТГ "Харків" розповіли, які кроки намагається робити РФ у Вовчанську.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на території Брянської, Курської та Бєлгородської областей (РФ) було запроваджено режим контртерористичної операції (КТО). Москва пояснює заходи щодо підвищення "загрози" з боку України. Про це йдеться у повідомленні російського Національного антитерористичного комітету (НАК) та виконуючого обов'язки губернатора Курської області Олексія Смирнова.

Раніше "Коментарі" писали — на Заході розповіли, скільки часу може піти на повернення РФ територій Курської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини