Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донбасі в тилу окупантів пролунав потужний вибух: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі в тилу окупантів пролунав потужний вибух: що відомо (ВІДЕО)

У небо почав здійматися величезний стовп чорного диму

7 липня 2022, 15:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій території Донецької області пролунав черговий вибух. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

На Донбасі в тилу  окупантів пролунав потужний вибух: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, інцидент стався сьогодні (7 червня) неподалік окупованого міста Дебальцеве. Після вибухів у небо почав здійматися величезний стовп чорного диму.

"Велика бавовна поблизу Дебальцевого. Дядечко "Ленд Ліз" не спить і передає привітання оркам.", — пише СтратКом.

Також було опубліковано відео із місця подій. На кадрах можна побачити, як у небо піднімається густий стовп диму, також чути звуки розривів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Джонсон оголосив про відставку, але з одним уточненням: зробив заяву про Україну. Рішення було ухвалено після відставок в уряді, що викликали скандал із Крісом Пінчером. Докладніше про це читатйе в нашій статті. 

Читайте також про те, що рано Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Гайдай розкрив подробиці. Росіяни досі намагаються продавити вихід на адмінкордон області.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що до чого готовий допомогти з відновленням України – які успіхи та провали вже зараз. Експерти розібрали по поличках, чи є передумови для поміркованого оптимізму щодо відновлення України, адже без допомоги Заходу нам точно не впоратися.

Також "Коментарі" поінформували про те, що розстріл собаки військовим у Дніпрі: поліція відкрила кримінальне провадження (ВІДЕО). За цим фактом порушено кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 299.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини