Головна Новини Суспільство Війна з Росією Може повторитися така ситуація, як була у Вінниці: астрологи пророкують нові ракетні обстріли України
commentss НОВИНИ Всі новини

Може повторитися така ситуація, як була у Вінниці: астрологи пророкують нові ракетні обстріли України

Країна-терорист вкотре хоче навести паніку та страх в українських містах, плануючи нові масовані атаки на Україну. Наслідки можуть бути вкрай критичними

25 травня 2023, 11:10
Поділіться публікацією:

Таку заяву в Телеефірі зробила астрологиня Ангеліна Вакуліна, пишуть "Коментарі". 

Може повторитися така ситуація, як була у Вінниці: астрологи пророкують нові ракетні обстріли України

Астрологи пророкують черговий терор з боку РФ. Фото з відкритих джерел

За словами Вакуліної, може бути чимало жертв. Їх кількість сягатиме масштабів, які були у Вінниці, коли ракета окупантів влучила в торговий центр. Тоді, поранень дістали майже сотню людей, ще понад два десятки загинули, кілька десятків зникли безвісти. 

"Буде не спокійно найближчими тижнями. Може повторитися вторинна ситуація, народний траур, внаслідок атак або за типом ситуації в Дніпрі та Вінниці. Ймовірно, це може статися і не вночі", — зауважила астрологиня.

Найбільше може зачепити Дніпропетровщину, її можуть обстрілювати декілька днів поспіль, додала Вакуліна.  Водночас, будуть і хороші вісті з фронту, сказала астрологиня. Уже незабаром ЗСУ повернуть частину окупованих територій під контроль України.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін, — Екстрасенс Найближчими тижнями будь-яке українське місто може бути в небезпеці, через повітряні атаки ворога і його бажання посіяти паніку серед мирного населення. Водночас, літо 2023 буде знаковим для українців 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У Путіна невиліковна хвороба, - екстрасенс Кремлівський диктатор може бути хворим на рак. Його лікують десь в ізоляції чи в якихось заміських апартаментах.

Читайте також на сайті "Коментарі", — У чому полягатиме перемога України у війні з РФ, — думка експерта Коли Україна переможе, йтиметься не лише про вигнання окупантів з української землі, звільнення окупованих територій, а й про "економічну поразку" Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини