Головна Новини Суспільство події У Путіна невиліковна хвороба, - екстрасенс
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна невиліковна хвороба, - екстрасенс

Кремлівський диктатор може бути хворим на рак. Його лікують десь в ізоляції чи в якихось заміських апартаментах

18 травня 2023, 12:00 comments1347
Поділіться публікацією:

В цьому переконаний екстрасенс Дмитро Дульський, пишуть "Коментарі" з посиланням на "УНІАН".

У Путіна невиліковна хвороба, - екстрасенс

Дмитро Дульський. Фото з відкритих джерел

За словами мага, карти Таро вказують на те, що у Путіна важка хвороба, не виключення, що це  — онкологія. І хоча, чимало магів переконані, що російського президента декілька років немає вживих, —  Дульський заперечує цю версію. Він каже що Путін уже давно міг померти, проте йому продовжують життя окультні практики, які той часто використовує.

Водночас, продовжив екстрасенс, зараз кремлівському диктатору "не солодко", він перебуває десь в медзакладі у повній ізоляції від оточення. А замість нього на публіці і справді з’являються двійники. 

"Так, Путін хворіє і хворіє серйозно. Але ці люди — це дійсно двійники. Не в плані того, що Путіна поховали і замість нього виставили якихось акторів. Він десь перебуває: в кремлівській лікарні або у себе в якихось заміських апартаментах. Просто на публіці ми бачимо абсолютно іншу людину. Ясна річ, що ці поїздки і в Крим, і ледь не на лінію фронту, — зрозуміло всім і очевидно, що Путін туди... Він настільки себе любить, що він туди просто не поїде.", — сказав Дульський.

Також, за словами мага, Україні вигідніше аби Путін ще пожив, адже на нього легше вплинути, аніж на молодшого наставника, який прийде замість нього.

"У даний момент для нас він навіть вигідніший, ніж якби він зараз помер. Тому що він собі вже підібрав приймача з силових структур. Ця людина буде молодшою за нього. А вже якщо вона спробує навести лад в російській армії, ми зможемо впоратися з Путіним. Але не треба забувати, що московитів в плані населення в чотири рази більше, ніж нас. Тому нам потрібно докласти зусиль, щоб росіян відігнати на їхні території. Заміна Путіна ні на що не впливає", — додав екстрасенс.

А от щодо Перемоги – вона точно буде за Україною, зауважує Дульський.

"Чесно кажучи, карти показували, що у нас кілька таких сильних перемог…Знову ж таки, це лише попередній прогноз. Але наступний рік — це однозначно буде точка з росіянами. Я бачу, що 2024-й рік буде мирним для нас",  — підсумував він.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини