Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін, - Екстрасенс
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін, - Екстрасенс

Найближчими тижнями будь-яке українське місто може бути в небезпеці, через повітряні атаки ворога і його бажання посіяти паніку серед мирного населення. Водночас, літо 2023 буде знаковим для українців

17 травня 2023, 10:25 comments2510
Поділіться публікацією:

Про це в інтерв’ю "УНІАН" розповів екстрасенс Роман Шептицький, пишуть "Коментарі".

Чого чекати українцям влітку, які дні червня будуть небезпечними та коли помре Путін, - Екстрасенс

Роман Шептицький. Фото з відкритих джерел

"Це час, коли у темній кімнаті вмикається світло. Тобто буде певне прозріння, ухвалюватимуться важливі рішенні та підписуватимуться документи. Цілком ймовірно, що саме влітку Україна поверне окуповані території, особливо південні напрямки — Херсонська і Запорізька області. Також буде інтенсивне продовження контрнаступу. Крім того, у цей період ми отримаємо ще більшу допомогу — і збройну, і технічну, і матеріальну", — зауважує екстрасенс.

Проте, як зазначив Шептицький, найближчими тижнями існує висока загроза масованих обстрілів, особливо вночі. Будь-яке місто України може постраждати. Усе через те, що загарбники бояться контрнаступу ЗСУ. Особливо, росіяни активізуються у ті дні, коли програватимуть на фронті.

"В будь-якому випадку на першому місці під загрозою північні, південні і східні території, які наближені до лінії фронту, на другому місці — центральні, на третьому — західні. Ворог зазвичай прив'язується до певних свят, тому найбезпечнішими можуть бути дні, коли українці святкують державні або релігійні свята. Однак зауважу, країна-терорист підсилюватиме обстріли по наших містах у ті дні, коли зазнаватиме поразки", — додає ясновидець.

У Росії ж протягом літа наростатимуть внутрішні бунти, котрі боротимуться проти путінської коаліції, переконаний маг. А от щодо того, коли не стане Путіна, Шептицький твердо відповів:

"Я і далі притримуюсь своєї теорії, що Путіна вже немає, як мінімум, років сім-вісім. А коли прийде крах путінській системі і всім його двійникам? Я вважаю, що з кожним днем крах все активніше наближається. Також у країні-агресора продовжуватимуться вибухи і пожежі, аж допоки не буде скинуто владу", — підкреслює екстрасенс.

Також, на думку ясновидця, процес руйнації Росії продовжуватиметься ще не один рік. А кожен їх напад на українців – це черговий крок у прірву. Водночас, екстрасенс зауважує, що можливо восени, в Україні скасують воєнний стан. Однак, сказати що війна закінчиться цього року Шептицький не може стовідсотково.

"Я завжди говорив, що протягом цього року є всі шанси вибити ворога з південного напрямку, продовжити звільнення Криму і Донбасу, і є всі шанси, щоб хоча б досягти цих перемог і потім далі повертатися до своїх кордонів, які були у 1991 році. Однак спокою в Україні не буде до 2027 року. Маючи таку сусідку, як Росія, ми не можемо бути впевненими у тому, що нас ніхто не чіпатиме", — підсумував маг.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те , — США вперше допустили визнання Росії спонсором тероризму: подробиці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини