Головна Новини Суспільство Війна з Росією У чому полягатиме перемога України у війні з РФ, - думка експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому полягатиме перемога України у війні з РФ, - думка експерта

Коли Україна переможе, йтиметься не лише про вигнання окупантів з української землі, звільнення окупованих територій, а й про «економічну поразку» Кремля

24 травня 2023, 13:35
Поділіться публікацією:

Про це в Телеефірі розповів політтехнолог, експерт з управління репутацією Борис Тизенгаузен, повідомляють "Коментарі".

У чому полягатиме перемога України у війні з РФ, - думка експерта

Борис Тизенгаузен. Фото з відкритих джерел

За словами спікера, українська перемога – це також і запуск дестабілізаційних процесів всередині Російської Федерації, яка "трісне" й уже не зможе вести бойові дії. Така ситуація уже спостерігається, судячи з результатів онлайн-опитування росіян, переконаний Борис Тизенгаузен.

"Варто зауважити, чим є перемога над РФ. Це деокупація українських територій повністю, створення умов, які дозволять унеможливити російську економіку підтримувати оборонно-промисловий процес, що в комплексі запустить дестабілізацію всередині Москви", – додав есперт.

У такому випадку Кремль змушений буде сконцентрувати зусилля на внутрішні території, адже чимало суб’єктів прагнутимуть здобути волю та незалежність. Розпад російської економіки, на думку Тизенгаузена, в інтересах не лише української держави, а й країн Заходу.

"Це той момент, куди ведуть РФ наші західні партнери. До того становища, коли Кремль не лише війною не зможе опікуватись, а й не буде контролювати внутрішні турбулентні механізми", – підсумував політтехнолог.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Наскільки просунулися російські бійці добровольчого корпусу, вглиб Бєлгородської області РФ, — ISW Військові легіону "Свобода Росії" та бійці "Російського добровольчого корпусу" могли повернутися ближче до українського кордону чи за межі РФ.

Читайте також на сайті "Коментарі", — В "парламенті" окупованого Криму сьогодні мають намір "націоналізувати"майно родини Зеленського в Лівадії Окупанти в Криму, сьогодні — 24 травня, хочуть "націоналізувати" майно родини президента України Володимира Зеленського та інших українських чиновників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пока рано

5 червня 2023, 17:40

Война будет продолжаться пока не будет реализован ПЛАН ОСВОБОЖДЕНИЯ РОССИИ ОТ ТОТАЛИТАРИЗМА, АВТОРИТАРИЗМА И КОРРУПЦИИ https://svoboda-rossii.blogspot.com/2023/05/plan-osvobozhdeniya-rossii-ot-totalitarizma-avtoritarizma-i-korrupcii.html


Новини