Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони визнало "частковий успіх" росіян в Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони визнало "частковий успіх" росіян в Бахмуті

Оборона міста-фортеці триває

29 березня 2023, 19:06
Поділіться публікацією:

На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмові дії міста Бахмут, має частковий успіх. Таку заяву сьогодні, станом на 18.00, зробило Міністерство оборони, визнавши, напевне, часткове просування противника. Про це повідомляють "Коментарі".

Міноборони визнало "частковий успіх" росіян в Бахмуті

Бахмут тримає оборону

- Проте, наші захисники мужньо тримають місто, відбивають численні атаки противника. Протягом доби ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Оріхово-Василівки Донецької області. Обстріляв Міньківку, Оріхово-Василівку, Бахмут, Часів Яр та Торецьк Донецької області, — сказано у зведенні Міноборони.

Нагадаємо, що напередодні Інститут вивчення війни констатував, що рашисти захопили ще близько 5% Бахмуту, контролюючи 65% міста. Проте, заступник міністра оборони Ганна Маляр підкреслила, що не варто піддаватися на російські інформаційні провокації щодо міста-фортеці. За її словами, оборона міста триватиме доти, доки це буде потрібно Силам оборони.

Загалом, противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка. Підрозділами Сил оборони України  за добу було відбито 48 атак противника на зазначених напрямках.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести обороні бої.

В Армянському та Джанкойському районах тимчасово окупованої території АР Крим противник продовжує будівництво фортифікаційних споруд та окопів. До виконання робіт активно залучають цивільне населення.

Також, підрозділи Повітряних Сил Збройних Сил України знищили російський бомбардувальник Су-24М.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини