Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ знищили російський бомбардувальник Су-24: відомо, куди він прямував
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російський бомбардувальник Су-24: відомо, куди він прямував

Українські військові підірвали російський літак Су-24.

29 березня 2023, 18:20 comments1427
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Збройні сили України повідомили, що близько 1:30 ночі вдалось знищити ворожий бомбардувальник Су-24М. Також відомо, який напрямок польоту був у російського літака. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Командування Повітряних Сил ЗСУ.

ЗСУ знищили російський бомбардувальник Су-24: відомо, куди він прямував

Українці знищили Су-24. Фото з відкритих джерел

Командування Повітряних Сил України вранці сповістило, що поблизу Бахмута вдалось знищити російський бомбардувальник Су-24М. У повідомлені зазначено, що літак було знищено у нічний час, близько 1:30 ночі.

"29 березня 2023 року підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил Збройних Сил України знищили російський бомбардувальник Су-24М", — повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ.

Окрім того, Генштаб ЗСУ оприлюднив втрати Російської Федерації станом на 29 березня. Виявилось, що російський бомбардувальник також потрапив у підсумки Генерального штабу. Станом на 399 день війни проти Росії Україна збила 306 ворожих літаків, включно з одним бомбардувальником Су-24М, який рухався у напрямку Бахмута. Саме поблизу Бахмута відбуваються тяжкі бої останні кілька місяців і знищення бомбардувальника може покращити позиції українських бійців. Також слід зазначити, що від початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідувало понад 170 тис. одиниць особового складу Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розвідка США назвала втрати особового складу Росії.

Також "Коментарі" писав про велику втрату росіян на полі бою. Збройні сили України знищили чергову військову техніку, а відповідне відео оприлюднили у Командуванні Сил спеціальних операцій ЗС України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини