Головна Новини Суспільство Війна з Росією Розвідка США назвала втрати особового складу Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка США назвала втрати особового складу Росії

Очільник Міністерства оборони Великобританії Бен Воллес озвучив дані США про втрати особового складу армії Росії в Україні.

29 березня 2023, 14:35 comments3550
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес під час брифінгу у Лондоні повідомив інформацію, яку надала розвідка США про російські втрати в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Розвідка США назвала втрати особового складу Росії

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес. Фото з відкритих джерел

Під час спільної зустрічі міністра оборони Великобританії Бен Воллес та міністра оборони Швеції Пола Йонсона у Лондоні британський урядовець оприлюднив втрати російської армії за 13 місяців війни.

"Остання оцінка США щодо втрат Росії в Україні вказує на кількість загиблих і поранених росіян у понад 220 000 осіб", — повідомляє видання слова Бена Воллеса.

Восени минулого року Бен Воллес також оприлюднював дані розвідки Сполучених штатів, тоді британський міністр вказував кількість у 100 тис. убитих та поранених росіян.

Нагадаймо, що за інформацією Генштабу ЗСУ від початку повномасштабного вторгнення українські військові змогли ліквідувати 172 тис. 340 одиниць особового складу російських військ. Такі дані станом на 29 березня. Окрім того, ЗСУ знищили понад 3 тис. російських танків, 306 літаків та майже 7 тис. броньованих машин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російське посольство в США різко відреагувало на заяви американських чиновників про створення трибуналу для Російської Федерації через її воєнні злочини в Україні.

Також "Коментарі" писали про заяву Зеленського, який вказав скільки систем ППО Patriot потрібно для захисту України. Окрім того, президент України в інтерв'ю розповів про кількість союзників Володимира Путіна. На думку Зеленського російський диктатор все більше ізолюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини