Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міноборони повідомило про "потужний опір ворога"
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони повідомило про "потужний опір ворога"

Чергове офіційне зведення від заступниці міністра оборони Ганни Маляр

15 червня 2023, 19:31
Поділіться публікацією:

Станом на зараз на Півдні та Сході триває український наступ, але він зустрічає потужний опір ворога. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Міноборони повідомило про "потужний опір ворога"

ЗСУ просуваються вперед

"Наші війська мають справу з потужним опором ворога та його перевагою у кількості людей та озброєння, — стверджує вона в офіційному зведенні, розміщенному в її телеграм-каналі. — Ворог з усіх сил намагається не допустити просування наших військ. Разом з тим, наступ триває на декількох напрямках, наші оборонці поступово, але впевнено просуваються вперед та завдають значних втрат ворогу".

За словами Ганни Маляр, на Бахмутському напрямку тривають наступальні дії на напрямках Роздолівка — Краснополівка та Брехівка – Ягідне. Тут Сили оборони, каже Маляр, досягли певного успіху.

На всіх напрямках наступу - зокрема, на Берднянському та Маріупольскому - є просування, близько кілометра на кожному. Зокрема, на Бердянському напрямку бої тривають в районах Макарівки. На Маріупольському напрямку — в районах Новоданилівки та Новопокровки.

Тим часом, Ігнат повідомив, чому нові російські ракети Х-35 становлять загрозу для України. ЗСУ пояснили у чому складність збиття російської протикорабельної ракети Х-35, системи яких розмістили поблизу українського кордону. 

Росія збільшила кількість бойових дельфінів для оборони Севастополя. Перед загрозою елітних водолазів українського спецназу Росія намагається створити захисні системи на морських підступах до Севастополя. 

А Стрєлков розповів, чого чекає Пригожин. Рашист Стрєлков-Гіркін ненавидить Україну, але також не може терпіти і антагоністів Шойгу та Пригожина.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини