Головна Новини Суспільство Війна з Росією Міністр енергетики розповів, коли Росія проведе масову ракетну атаку по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр енергетики розповів, коли Росія проведе масову ракетну атаку по Україні

Росія чекає зміни погодних умов, щоб масово атакувати ракетами енергетичні об’єкти критичної інфраструктури України.

12 листопада 2023, 10:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр енергетики Герман Галущенко вважає, що російська армія масово не атакує ракетами та дронами енергетичну інфраструктуру через погодні умови. За його словами, Росія чекає, коли температура в Україні стане морозною.

Міністр енергетики розповів, коли Росія проведе масову ракетну атаку по Україні

Російський ракетний удар по об'єкту в Україні. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Герман Галущенко висловив припущення, чому Росія перестала масово атакувати територію України, як це було минулого року восени та взимку.

"Мені здається, вони чекають суттєвого падіння температури, щоб вона тривалий час трималася на мінусі, і тоді будуть завдавати удари. В такому випадку, безумовно, низька температура додає шкоди", — зазначив міністр енергетики.

За словами Галущенка не існує конкретної позначки температури, коли Росія здійснить масовий ракетний удар, однак будь-яка температура нижче нуля підвищує цей ризик.

Очільник Міненерго вказав, що попри відсутність масових ударів Росії по Україні, окупанти все одно атакували енергетичні об’єкти влітку. Однак міністр зазначив, що інформація про ці випадки не повідомляється на широкий загал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий розповів, хто контролює Авдіївський терикон. А речник Сухопутних військ ЗСУ заявив, що російські війська активізувались на одному з напрямків та прагнуть захопити українське місто.

Також "Коментарі" писали про очільника МЗС Дмитра Кулебу, який розповів про 200 спроб мирних переговорів з Росією, щоб закінчити війну. За словами міністра закордонних справ Росія хоче втягнути Україну у чергову пастку мирних переговорів, щоб згодом знову продовжити військові дії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 листопада 2023, 10:40

Один поперед одним викликають біду. Так вони і провокують ескалацію. Воюють і переслідують навіть за культурні надбання, Пушкіна тощо. Нацизм ніколи не змириться з існуванням інших культур поглядів, особливо, коли сам не здатен щось творити тільки розкрадати і підкорятись своєму юдейському Богу. Створивши безліч сектантських попівень.


Новини