Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба назвав пастку, у яку Росія хоче втягнути Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба назвав пастку, у яку Росія хоче втягнути Україну

Очільник МЗС Дмитро Кулеба розповів про 200 спроб мирних переговорів з Росією, щоб закінчити війну.

9 листопада 2023, 15:22 comments1243
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна не потрапить у пастку мирних переговорів з Росією. За словами міністра Україна за час війни провела понад 200 переговорів, однак вони не дали результатів.

Кулеба назвав пастку, у яку Росія хоче втягнути Україну

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Очільник МЗС Дмитро Кулеба відреагував на заклики почати мирні переговори з Росією щодо завершення війни в Україні. Український міністр заявив, що усі минулі переговори Росія порушувала.

"З 2014 по 2022 рік Україна провела близько 200 раундів переговорів з Росією. За цей період було досягнуто 20 домовленостей про припинення вогню, і всі вони були швидко порушені Росією", — написав Кулеба у соцмережі X.

Кулеба наголосив, що усі ці 200 спроб мирних переговорів не врятували Україну від повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році.

"Ті, хто стверджує, що Україна повинна зараз вести переговори з Росією, або не поінформовані, або введені в оману, або стають на бік Росії і хочуть, щоб Путін взяв паузу перед ще більшою агресією", — пояснив Дмитро Кулеба та додав, що "ми не повинні і не потрапимо в цю пастку".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського розповіли, що насправді пропонує Росія Україні замість мирних переговорів. За словами Михайла Подоляка Росія хоче взяти паузу та наростити свою армію для продовження війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Володимир Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією. Український президент пояснив, що будь-які дипломатичні домовленості між Україною та РФ можуть бути розпочаті лише тоді, коли російська армія залишить українську територію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сахо

11 листопада 2023, 21:01

Нагадайте "братьям" про перегоаори по Азовському морю.

Житомирянин

10 листопада 2023, 21:54

Стас, - ты неадекват, такую х-ню мелеш!... Ти не Зеленьський часом?!.. Той когда-то тоже такую пургу нёс!...

Стас

9 листопада 2023, 16:35

Все вірно. Ніяких переговорів. Це тільки Порошенко і його продажна команда сюсюкались з Росією, отримували від росіян відкати і продали Україну Путіну підписавши Мінські угоди. Всіх зрадників, в т.ч і Гетьмана Пороха під суд за зраду та співпрацю з окупантами.


Новини