Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали місто, яке Росія хоче захопити: армія РФ почала тиснути з новою силою
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали місто, яке Росія хоче захопити: армія РФ почала тиснути з новою силою

Російські війська перейшли з оборони до активних військових дій на Бахмутському напрямку та хочуть повернути втрачені території.

12 листопада 2023, 09:40 comments1241
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія почала з новою силою тиснути на Бахмутському напрямку, щоб знову окупувати місто та повернути його під свій контроль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву речника Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, яка прозвучала в ефірі телемарафону.

У ЗСУ назвали місто, яке Росія хоче захопити: армія РФ почала тиснути з новою силою

Росія відновила військові дії поблизу Бахмута. Фото з відкритих джерел

Володимир Фітьо заявив, що російські війська тиждень тому вийшли з оборони та почали активні військові дії поблизу Бахмута.

"Противник перейшов до активної оборони, тому намагається відбити втрачені раніше позиції. І, відповідно, на Бахмутському напрямку та південніше Бахмута ворог намагається тиснути на наші Сили оборони", – сказав Фітьо та додав, що "активність на даному напрямку почалась з новою силою".

Представник ЗСУ пояснює, що такими військовими діями росіяни хочуть знайти слабкі місця в ЗСУ, однак українські військові обстрілюють російські позиції. Це свідчить і про значні втрати росіян. Наприклад, за словами Фітьо, за минулу добу поблизу Бахмута було ліквідовано 140 росіян та знищено 28 одиниць військової техніки, 10 з них це різні артилерійські системи. Загалом за даними Генштабу ЗСУ ліквідували 1100 російських окупантів за добу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про військового, який розповів, що відбувається у боях поблизу селища Степове на Авдіївському напрямку та хто контролює місцеві терикони. За словами військового росіяни закріплюють та перегруповуються на цьому напрямку.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який порівняв втрати України та Росії у війні. За словами президента України, ЗСУ за 20 місяців війни мають в кілька разів менші втрати ніж армії Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини