Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв розповів, скільки росіян записалися на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, скільки росіян записалися на війну

Заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва призначили відповідальним за набір новобранців

4 липня 2023, 21:03
Поділіться публікацією:

Майже 200 тисяч росіян уклали контракт із міністерством оборони РФ у першому півріччі 2023-го. Такі цифри сьогодні на нараді з питань доукомплектування Збройних сил РФ контрактниками озвучив заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.
"З 1 січня поточного року по 4 липня до лав Збройних сил прийнято понад 185 тисяч осіб, — заявив Медведєв під час наради. — Із них перебувають у запасі близько 109 тисяч осіб".

Медведєв розповів, скільки росіян записалися на війну

Дмитро Медведєв

За його словами, "темпи відбору за контрактом у червні збільшилися до 1400 осіб на день". Як стверджує змінник Путіна на посаді глави президента РФ, "тільки за останній тиждень контракт підписали десять тисяч людей".

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що до кінця червня у ЗС РФ сформують резервну армію. Передбачається, що армійський корпус резервістів отримає понад 3700 одиниць техніки.

"Формуємо резерви у складі армійського корпусу, армії плюс до цього п'ять полків 20-ї танкової армії. Там йде все планово. Фактично до кінця червня ми завершимо формування резервної армії і там найближчим часом завершимо формування армійського корпусу", — заявив Шойгу на нараді із постійними членами Ради безпеки. 
Експерти пояснили, чи вплине "резервна армія" РФ на ситуацію на фронті.
"Так, вони можуть завдати клопоту українським Силам оборони, але чи стануть вони рушійною силою, яка докорінно змінить ситуацію на фронті, я не впевнений. Очевидно, що питання мотивації, технічного забезпечення та навченості особового складу надзвичайно важливі", — заявив полковник ВСУ Владислав Селезньов.
Тим часом, ВСУ повідомили про можливу провокацію рашистів на ЗАЕС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини