Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв розповів, скільки росіян готові воювати з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв розповів, скільки росіян готові воювати з Україною

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв відповідальний за поповнення лав російської армії

3 серпня 2023, 17:16
Поділіться публікацією:

З 1 січня по 3 серпня поточного року понад 231 тисяч росіян уклали контракт з військовим відомством Росії. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

Медведєв розповів, скільки росіян готові воювати з Україною

Дмитро Медведєв

"Завдання залишається незмінним: зробити службу за контрактом максимально престижною. Для цього за останні місяці були прийняті організаційні, економічні, соціальні та технологічні рішення. Насамперед вдалося адаптувати службу за контрактом до умов СВО, це дає свої результати, істотно вдалося підвищити соціальну захищеність військовослужбовців та членів їхніх сімей", — заявив рашист.

Для того, щоб стимулювати росіян приєднуватися до участі у війні проти України, російська влада встановила одноразові виплати для "учасників СВО", запровадила кредитні канікули для військових, а також гарантує збереження робочих місць "на період військової служби" для мобілізованих. Крім того, російська влада в усіх суб'єктах РФ встановила "регіональні та компенсаційні стимулюючі виплати".

За даними ЗМІ, у деяких із федеральних суб'єктів Росії підписантам військового контракту видають півмільйона рублів виплат наперед.

Тим часом, у Росії обмовилися про власні бойові втрати. Командувач десантних військ РФ розповів про кількість поранених росіян, яких втратила Росія в Україні.

Стало відомо, кого, крім росіян, Кремль активно вербує на війну проти України. Через брак живої сили Росія намагається вербувати мешканців інших країн на війну з Україною.

Трансгендер стала спікером ЗСУ: у Росії влаштували хейт. Про призначення Сари Ештон-Чірілло стало відомо ще у червні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

3 серпня 2023, 16:42

Слава Украине !!! Уверен ,что сам Дима медведь должен показать пример и научит солдат как ползать по траншеям !!!??? Он Хренов командир ???


Новини