Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв пригрозив Україні та Польщі екологічною катастрофою
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив Україні та Польщі екологічною катастрофою

Дмитро Медведєв прокоментував успішну атаку українського надводного дрона на російський танкер SIG на околицях Кримського мосту

5 серпня 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв у відповідь на успішну атаку морських надводних дронів на російський танкер SIG поблизу Кримського мосту заявив про готовність Росії влаштувати екологічну катастрофу на Західній Україні, поряд з кордонами Польщі. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на пост екс-президента РФ.

Медведєв пригрозив Україні та Польщі екологічною катастрофою

Дмитро Медведєв

Свої погрози Медведєв уже звично виклав у лайливій манері, яку багато ЗМІ пов'язують зі зловживанням алкоголем.

"Ублюдки і виродки розуміють лише жорстокість і силу. Мабуть, їм мало ударів по Одесі, Ізмаїлу, — написав Медведєв. — Якщо київська мерзота хоче влаштувати екологічну катастрофу в Чорному морі, вона має отримати її на тій частині їхньої території, яка скоро відвалиться Польщі і яка смердітиме після цього століттями".

Дії України в районі Кримського мосту та Керченської протоки Медведєв пов'язує з бажанням України розблокувати зернову угоду та блокаду українських портів.

— Це буде для них остаточне рішення щодо зернової угоди, — завершує свої погрози рашист Медведєв.

Тим часом, глава Служби безпеки України прокоментував атаки на кораблі Російської Федерації. Глава СБУ заявив, що атаки на кораблі Російської Федерації проводяться у водах України та є законними.

На тлі атак на кораблі Російської Федерації у Зеленського звернулися до союзників. Михайло Подоляк закликав посилити військову допомогу Україні.

А в РНБО пригрозили Росії розширенням географії ударів. Олексій Данилов попередив, що незабаром буде ще більше ударів територією РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини