Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мають частковий успіх: окупанти хочуть захопити Семигір'я.
commentss НОВИНИ Всі новини

Мають частковий успіх: окупанти хочуть захопити Семигір'я.

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

30 липня 2022, 18:38 comments1432
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському та Бахмутському напрямках. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Мають частковий успіх: окупанти хочуть захопити Семигір'я.

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, на Слов'янському напрямі ворог здійснив артилерійські обстріли в районах Долини, Краснопілля та Мазанівки.

"Ворог намагався вести штурмові дії у Бражківки, успіху не мав, відійшов", — Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріл наших військ з усіх наявних вогневих засобів вздовж лінії зіткнення в районах населених пунктів Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Кодема, Травневе, Зайцеве і Нью-Йорк. Завдав авіаційних ударів неподалік Яківлівки та Зайцева.

Окупанти вели штурмові дії у напрямках Пилипчатино – Покровське та Доломітне – Травневе, успіху не мав, відійшов.

"Штурмовими діями у трьох напрямках намагався встановити контроль над населеним пунктом Семигір'я, має частковий успіх, закріплюється на околиці населеного пункту", — Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, рані портал "Коментарі" писав про те, що у країнських десантників збили ворожий броньований штурмовик Су-25: подробиці (ВІДЕО). Бійці ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.

Читайте також про те, що "Рух неможливий": ЗСУ "закрили" для окупантів залізничний міст у Херсоні — подробиці (ФОТО). Минулої доби на півдні України ЗСУ знищили понад сто окупантів.

Сайт "Коментарі" повідомляли про те, що як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь та схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новороссия" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Також "Коментарі" інформували про те, що   чому так важливо виграти битву за Африку – у чому такий інтерес України та РФ. Росія намагається не допустити, щоб країни Африки змінили своє ставлення до Москви через війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини