Головна Новини Суспільство Війна з Росією Луганщина у вогні – окупанти знову розповідають про горіння «селітри»
commentss НОВИНИ Всі новини

Луганщина у вогні – окупанти знову розповідають про горіння «селітри»

Росія втратила ще кілька складів з боєприпасами в Луганській області

15 липня 2022, 09:40
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у тимчасово окупованій Кадіївці (колишній Стаханов) Луганської області було чути серію виразних вибухів, які зазвичай виникають після детонації ворожих боєприпасів. Про це повідомляють у місцевих Telegram-каналах. Про несподівані "феєрверки" рано 15 липня повідомили і мешканці окупованого Луганська.

Луганщина у вогні – окупанти знову розповідають про горіння «селітри»

Вибух на складі із боєприпасами. Фото: із відкритих джерел

Ось тільки в окупантів офіційна версія пожеж та вибухів не змінюється. Вони знову називають основну версію пожеж – горіння селітри, як це було після ударів ЗСУ по складах з боєприпасами в Херсонській області.

Раніше повідомлялося, що розпочалися бої з російськими окупантами на околицях Луганської області.

Кілька днів тому ЗСУ вже завдавали удару по російським складам у Кадіївці Луганської області. На знімку було видно дим над штабом російських військових. При цьому наголошується, що спалахнула і стоянка техніки окупантів довкола штабу.

До цього також вибухи були одразу у кількох тимчасово окупованих містах Луганської та Донецької областей. Горіли склади боєприпасів та шахта у Донецьку — жителі повідомляли детонацію припасів та "феєрверки".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ повністю знищили три склади боєприпасів та базу окупантів на півдні . Після влучення ракети до санаторію, де розташувалися орки, вся будівля охопила вогонь, який загасити росіяни так і не змогли.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в останній момент повернула: російська ракета, якою РФ вдарила по Вінниці , летіла на інше місто.

Раніше "Коментарі" повідомляли – стало відомо, навіщо Росії була потрібна так звана "оперативна пауза" та рішення Путіна дати військам, які воювали на Луганщині відпустку: у США назвали ділянку, де Росія збирається прорвати фронт і розпочати масований наступ. Наразі триває активна підготовка до цього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини