Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лейтенант ЗСУ розповів про схему ухилянтів, яка працює, коли чоловіків вже спіймали ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

Лейтенант ЗСУ розповів про схему ухилянтів, яка працює, коли чоловіків вже спіймали ТЦК

Український військовий пояснив, як деякі чоловіки призовного віку уникають мобілізації в Україні, попри те, що вже потрапили у військові частини.

21 грудня 2023, 12:35 comments4295
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час мобілізації в Україні працівники ТЦК роздають повістки у різних місцях громадських місцях. Однак ухилянти знайшли нові способи уникнення мобілізації, навіть, якщо вже отримали повістку. Про один з таких методів розповів лейтенант ЗСУ з позивний "Алекс".

Лейтенант ЗСУ розповів про схему ухилянтів, яка працює, коли чоловіків вже спіймали ТЦК

Стала відома нова схема уникнення від мобілізації в Україні. Фото з відкритих джерел

Український військовий відреагував на повідомлення про роздачу повісток у спортзалах та ресторанах, однак наголосив, що ухилянти все одно мають інші способи не йти в армію.

"Справжні ухилянти знаходять вихід навіть після такого, чомусь ніхто не говорить про те, що після потрапляння у військові частини люди все одно масово тікають від виконання свого обовʼязку", — повідомив лейтенант.

За його словами в одній з бригад за останні 5 місяців звільнилось 800 здорових чоловіків, які ймовірно просто ухилились від служби.

"Ні, не через поранення чи інші поважні причини, а через дружину з інвалідністю (шлюб з якою, по моїм останнім даним, коштує 30 000 грн. Саме цікаве, що така дружина з'являється одразу призову або зовсім доходить до смішного — дружині 80 років, коли чоловіку лише 20", — пише український військовий.

Нагадаємо, що у прикордонній службі також вказали на одну зі схем уникнення від мобілізації в Україні. Вона відбувається через оформлення акту за доглядом за особою з інвалідністю, що дозволяє виїжджати чоловікам призовного віку за кордон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка пояснила за яких умов може бути мобілізація жінок.

Також "Коментарі" писали про ветерана АТО, який розповів, де ховається 80 тисяч ухилянтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

24 грудня 2023, 15:39

Воевать за укросвиней желания нет, 30 лет воровали, теперь пора закрыть и уничтожить этот свинарник !


Новини