Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лавров зробив заяву про закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров зробив заяву про закінчення війни в Україні

Глава російського МЗС зробив войовничу заяву, яка не віщує швидкого миру

23 вересня 2023, 20:58 comments18487
Поділіться публікацією:

Підсумки війни в Україні буде підбито на полі бою. Про це, як повідомляють "Коментарі", на прес-конференції після виступу на генеральній асамблеї ООН заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров. При цьому він поклав відповідальність за такий сценарій розвитку подій на західні країни.

Лавров зробив заяву про закінчення війни в Україні

Лавров

"Якщо Захід каже, що конфлікт в Україні має вирішуватися на полі бою, значить — на полі бою", — заявив Лавров в ООН. На його думку, формула миру Зеленського "абсолютно недієва". Нагадаємо, вона включає вимогу повного відновлення територіальної єдності України та її кордонів 1991 року.

Під час дискусії на 78 сесії Генасамблеї ООН Лавров також звинуватив США та європейські країни у невиконанні взятих на себе зобов'язань. На думку глави зовнішньополітичного відомства Росії, завдання завдати Москві "стратегічної поразки" остаточно "заступило очі" західним політикам.

Водночас представник Росії, яка співпрацює з Іраном, зробив антиамериканський та антиізраїльський випад, заявивши, що США роблять все, щоб "не допустити набуття палестинцями своєї держави". А також зажадав негайно зняти санкції із союзників РФ — Куби, Венесуели та Сирії.

Тим часом, у Зеленського готуються до найгірших сценаріїв. Михайло Подоляк розповів про сценарій поточної війни – він не оптимістичний.

Російським "губернатором" окупованої частини Запорізької області став екс-регіонал. Колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів, який зрадив Україну, очолив окуповану частину Запорізької області.

А експерти розповіли, яка мета ударів ЗСУ по Криму. На даному етапі ми маємо завдання максимально знекровити міць російської армії і продовжувати деокупацію наших територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

23 вересня 2023, 20:37

Виkонайте Будапештсьkий меморандум.


Новини