Головна Новини Суспільство Війна з Росією 16 "прильотів": вночі окупанти атакували Запоріжжя та область
commentss НОВИНИ Всі новини

16 "прильотів": вночі окупанти атакували Запоріжжя та область

Інформації про постраждалих немає

27 серпня 2022, 08:40
Поділіться публікацією:

Ніч у Запоріжжі видалася вкрай неспокійною. Російські окупанти завдали великої кількості ударів по місту. Про це у своєму офіційному Telegram-каналі повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

16 "прильотів": вночі окупанти атакували Запоріжжя та область

Запоріжжя. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, у ніч на 27 серпня жителі міста та області чули серію гучних вибухів — ворог завдав чергового удару по Запоріжжю та Запорізькому району. Окупанти атакували об'єкти інфраструктури у Шевченківському районі міста та поблизу обласного центру.

Загалом було зафіксовано 16 "прильотів". Наразі інформації про загиблих чи постраждалих немає.

Старух у черговий раз звернувся до жителів Запоріжжя та області та закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та одразу ж йти в раз.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в підвалах на ЗАЕС окупанти влаштували тортури. Російські загарбники використовують для знущань з людей струм, задушення через целофанові пакети, і навіть інші види тортур. Викрадають військові Росії переважно волонтерів, активістів та місцевих, які не підтримують "російський світ". Деталі читайте в нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що російська армія зазнає величезних втрат в Україні - від цього Кремлю доводиться збільшувати чисельність війська. Докладніше про те,   як Кремль заповнить резерви, читайте у нашому матеріалі.


Сайт "Коментарі" писав про те, що міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила про можливу евакуацію людей із кількох областей України. Вона наголосила, що евакуйовані можуть розраховувати на допомогу від держави. Крім того, для людей, яких евакуювали, передбачено виплати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини