Головна Новини Суспільство Війна з Росією 400 млрд рублів втратить Росія щорічно через війну в Україні, став відомий секретний звіт про економіку РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

400 млрд рублів втратить Росія щорічно через війну в Україні, став відомий секретний звіт про економіку РФ

Санкції продовжують тиснути на Російську Федерацію.

6 вересня 2022, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У розпорядження інформаційного видання Bloomberg потрапив секретний звіт про економіку РФ. Сам звіт був представлений на закритій зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним 30 серпня.

400 млрд рублів втратить Росія щорічно через війну в Україні, став відомий секретний звіт про економіку РФ

Санкції продовжують тиснути на Російську Федерацію. Фото з відкритих джерел

За даними цього секретного документа, який підготовлений економічними експертами стало відомо, що санкції стосуються всіх секторів РФ. Оцінки, включені до звіту, показують, що близько 200 тис. людей залучених у сфері IT можуть покинути країну до 2025 року.

Повне відключення газу в Європу, за даними звіту вартуватиме РФ орієнтовано 400 млрд рублів або 6,6 млрд доларів на рік  втрачених додаткових надходжень. У результаті таких дій, видобуток енергетичних ресурсів доведеться скорочувати, що загрожує Російській Федерації збільшити і внутрішнє забезпечення газу.

Санкційні заборони до продажу західних технологій також впливають на Росію, оскільки країна може відкотитись на кілька десятиліть у минуле, у порівнянні з сучасним життям. Росії доведеться покладатися на неякісні альтернативні варіанти з Китаю та Північної Кореї. А для деяких технологій наразі узагалі немає альтернатив, навіть з Китаю чи інших квазісоюзників Російської Федерації.

Російські експерти, які складали доповідь, також зауважили, що санкції можуть владу переглянути цілі свого розвитку, які лідер РФ поставив перед війною. Одна з головних постраждалих цілей буде економічне та соціальне задоволення потреб жителів Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про цей секретний звіт, а також вказував на які галузі російського виробництва вплинуть санкції найбільше.

Також, "Коментарі" писали про те, що Росія змушена вдаватись до покупок зброї в Північної Кореї, а дрони купує в Ірану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexxx

6 вересня 2022, 13:43

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ------- https://dyx.dk/slyv


Новини