Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін отримав жахливий економічний звіт, секретні данні потрапили в мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін отримав жахливий економічний звіт, секретні данні потрапили в мережу

Санкції впливають на Росію

6 вересня 2022, 11:11 comments2450
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія може зіткнутися з більш тривалою та глибшою рецесією через розширення впливу західних санкцій на ключові сектори економіки. Висновки російських чиновників, викладені в доповіді, набагато гірші для Росії, ніж представлені в публічних заявах місцевих політиків. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Путін отримав жахливий економічний звіт, секретні данні потрапили в мережу

Путін отримав жахливий економічний звіт. Фото з відкритих джерел

Звіт є результатом місяців спостереження за реальним впливом економічної ізоляції Росії через вторгнення в Україну. До видання Bloomberg потрапив секретний документ, який склали для закритої зустрічі високопосадовців Росії 30 серпня. Люди, близькі до закритої зустрічі підтвердити правдивість документа.

Усі сценарії, включені у звіт, передбачають, що тиск санкцій буде посилюватися, і до них, ймовірно, приєднається більше країн. Різка відмова Європи від російської нафти і газу також може вдарити по здатності Кремля забезпечувати власний ринок, вважає Bloomberg на основі інформації, що міститься в секретному російському звіті.

Російські експерти, які готують звіт, закликають вжити низку заходів для підтримки економіки та подальшого послаблення наслідків обмежень, щоб у 2024 році економіка повернулася на довоєнний рівень, а потім продовжила зростання.

У звіті застерігають від зменшення обсягів виробництва в ряді експортно-орієнтованих секторів, від нафти і газу до металів, хімікатів і виробів з деревини. Хоча вважають, що згодом можливе деяке відновлення цих галузей, але вони перестануть бути двигунами економіки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через санкції РФ змушена купувати снаряди у Північній Кореї, а безпілотники закуповує з Ірану.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микита

7 вересня 2022, 08:55

Ігор, що?

sexxx

6 вересня 2022, 13:43

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ------- https://dyx.dk/slyv

Ігор

6 вересня 2022, 10:52

Ключовими словами тут є заходи, які допоможуть вже у 2024 році повернути рівень до нападу і відновити зростання. А наші, з зачіскою на обличчях, як у Кадирова, ведуть Україну до остаточного вироку. Розумово-ровинуті люди намагаються відрізнятися від тварин, тому обличчя без зачіски. Як це воякам НАТО, Ізраїлю не потрібні рішучі зачіски обличчя? А як жінки будуть придавати собі ришучого вигляду? Клеїти штучну рослинність на обличчя?


Новини