Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія купує зброю у Північної Кореї, чому так відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія купує зброю у Північної Кореї, чому так відбувається

Росіяни шукають нові ринки для отримання зброї.

6 вересня 2022, 10:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії купує мільйони артилерійських снарядів у Північної Кореї, щоб використати їх для нападу на Україну, повідомляє New York Times з посиланням на джерела в американській розвідці.

Росія купує зброю у Північної Кореї, чому так відбувається

Росія купує зброю у Північної Кореї. Фото з відкритих джерел

Також, окрім американської розвідки у 6 вересня Міноборони Великої Британії повідомило про серйозні проблеми росіян з безпілотниками, яких також не вистачає на фронті через відсутність комплектуючих.

Російські військові страждають від дефіциту поставок в Україні, частково через експортні обмеження та міжнародні санкції, — сказав американський чиновник, який залишився анонімним.

The New York Times повідомляє, що в майбутньому росіяни можуть закупити додаткову військову техніку у Північної Кореї. Адміністрація США нещодавно підтвердила попередні повідомлення про те, що Росія купує в Ірану безпілотники, які має намір використовувати для бойових дій в Україні. 

У липні Північна Корея визнала незалежність самопроголошених республік на сході України — Донецької та Луганської народних республік. Окрім Кореї, це зробили лише Росія та Сирія. Пхеньянський режим намагається посилити відносини з Росією через ізоляцію країни Заходом. Тому, Північна Корея висловила зацікавленість у направленні робітників для відновлення інфраструктури на окупованих Росією територіях України.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що дрони, які Росія придбала в Ірану виявились не ефективними. Про це повідомляв "Голос Америки", у виданні зазначили, що іранські безпілотники мають погане технічне оснащення, через що Російська Федерація не може їх вдало використовувати проти української армії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини