Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерти вважають іранські дрони, які купила РФ - не ефективними
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти вважають іранські дрони, які купила РФ - не ефективними

В дронів з Ірану багато технічних недоліків

3 вересня 2022, 22:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У серпні Пентагон підтвердив, що Росія отримала партію іранських дронів. Але наразі більшість експертів мають сумніви у їх роботі. Про це пише "Голос Америки".

Експерти вважають іранські дрони, які купила РФ - не ефективними

Експерти вважають іранські дрони не ефективними. Фото з відкритих джерел

РФ закупила іранські дрони для стримування українських сил на південних територіях. Ці безпілотники повинні були протистояти американським системам артилерійського вогню HIMARS, які Україна активно та вдало використовую у боротьбі з Російською Федерацією.

Іранські безпілотники розпізнавали б артилерійські системи та били би по них з повітря. Але більшість експертів наголошують, що в іранської зброї безліч проблем з електронікою.

Полковник Корпусу морської піхоти США у відставці Марк Кансіан, говорить, що дрони повинні були діяти разом з некерованими ракетами великої дальності. Але у росіян не існує системи зв’язку між безпілотником та ракетою, тому для реалізації таких бойових операцій потрібен час. Але, якщо військові РФ зможуть подолати ці недоліки, то зможуть використовувати українську тактику.

Саме за допомогою безпілотника український танк підбив ворожого танка з відстані понад 10 км.

Раніше, США підтверджувало інформацію, що росіяни зіткнулися з певними технічними недоліками під час користування іранськими безпілотниками. А також назвали відносини між РФ та Іраном небезпечними. Такими кроками представники адміністрації Байдена намагаються змусити іранських чиновників відмовитись від угоди з Росією. Якщо такий натяк не буде дієвий, США накладуть санкції на Іран, який наразі намагається переглянути ядерну угоду.

Раніше, портал "Коментарі" писав про звернення Джо Байдена до Конгресу США з проханням виділити Україні 13 млрд доларів.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини