Головна Новини Суспільство Війна з Росією Курт Волкер заявив, що Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Курт Волкер заявив, що Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим

"Зараз надто ризиковано залишати навіть Крим у руках Росії", - Волкер

9 серпня 2022, 12:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим. Про це заявив колишній спецпредставник Державного департаменту США з України Курт Волкер в інтерв'ю Європейська правда.

Курт Волкер заявив, що Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим

Крым. Иллюстрация - из открытых источников

Відповідаючи на запитання, коли можна буде говорити, що Україна перемогла у війні, Волкер відповів так:

"Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим. 5 років тому (...) була думка, що Донбас Росії не потрібен, тому його, можливо, можна буде повернути швидше, а повернення Криму займе більше часу. Але тепер війна розбила все ці міркування. Зараз на кону всі. У Путіна без цього не зникне імперський апетит, тому зараз надто ризиковано залишати навіть Крим у руках Росії", – заявив Волкер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів , чому в українській армії втрати зменшилися втричі. Подоляк заявив, що українці воюватимуть до останнього росіянина на території України.

Читайте також про те, що відмова від українського зерна та скасування арешту сирійського судна: про що може говорити така поведінка Лівану. Проблеми з агропостачанням – це саме те, що хоче спровокувати росія – Сергій Биков.

Сайт "Коментарі" повідомив про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат : чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз".

Також "Коментарі" інформували про те, що   як зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля. Втративши можливість військовим шляхом окупувати бажані території України, Кремль почав шантажувати Україну та весь Захід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 серпня 2022, 12:52

Спершу повинна змінитися Україна. Досить хитрувати, петляти, шахраювати, підробляти, красти, злословити на адресу інших, перекладати відповідальність на інших, уникати власної відповідальності, та подібне. Потім перемога. Доброчесність України понад усе! В іншому випадку Світ просто загине, бо його буде занурено в пороки і розікрадено. Скриня Пандори занурить Світ у суцільний, концентрований морок.


Новини