Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль має проблему – російські офіцери масово відмовляються їхати в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль має проблему – російські офіцери масово відмовляються їхати в Україну

Причина - значні втрати та відмова від участі у бойових діях на території України

14 липня 2022, 09:05 comments1060
Поділіться публікацією:

Рівень укомплектування командирами взводів у окупантів залишається дуже низьким. Основна причина, чому російські офіцери масово відмовляються їхати на війну в Україну – значні втрати у російській армії як серед солдатів, так і офіцерів. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

Кремль має проблему – російські офіцери масово відмовляються їхати в Україну

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У зведенні зазначається, що протягом досить тривалого часу російське військове керівництво не може вирішити проблему з вкрай низьким рівнем укомплектування командирами взводів у підрозділах 2-ї загальновійськової армії Центрального військового округу. З одного боку, даються взнаки великі втрати в живій силі. З іншого боку – багато командирів просто відмовляються від участі у бойових діях на території України.                                     

Також не вперше фіксуються випадки поганого продовольчого забезпечення російських загарбників на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ розбили пункти управління та посадковий майданчик окупантів . Противник спробував дати відповідь у Херсонській області, але безрезультатно.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Миколаєві потужні вибухи – Росія вдарила по цивільних об'єктах. Усю ніч у місті не вщухав сигнал про повітряну тривогу. Мер Миколаєва Олександр Сенкевич пообіцяв пізніше повідомити всі подробиці, а поки що розповів, що рятувальники вже розбирають завали.

Раніше "Коментарі" писали – генерал-майор Марченко дав відповідь про удар по Кримському мосту, пояснивши, як ЗСУ звільнятимуть південь.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини