Головна Новини Суспільство Війна з Росією Країна-вбивця та терорист: Зеленський відреагував на ракетний удар по Вінниці та розповів подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Країна-вбивця та терорист: Зеленський відреагував на ракетний удар по Вінниці та розповів подробиці (ВІДЕО)

Росія направляє ракети цивільними об'єктами

14 липня 2022, 12:11 comments1396
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар росіян центром Вінниці. Про це він написав у своєму офіційному Telegram-каналі.

Країна-вбивця та терорист: Зеленський відреагував на ракетний удар по Вінниці та розповів подробиці (ВІДЕО)

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

Як повідомив президент, внаслідок ракетного обстрілу вже відомо про загиблих та поранених. Серед загиблих – маленька дитина.

"Щодня Росія знищує мирне населення, вбиває українських дітей, спрямовує ракети цивільними об'єктами. Де немає нічого військового. Що це, якщо не відкритий терористичний акт?", — Зеленський.

Також президент України додав, що росія – це країна вбивця та терорист.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те , що ще одна країна-ізгою визнала "ЛДНР": у що грає Росія, як може вчинити Іран. Експерти пояснили, навіщо для Росії визнання "незалежності" псевдо республік на території України. Слідом за Сирією, яка визнала так звані "ДНР" та "ЛНР" наприкінці червня, це 13 липня зробила Північна Корея (КНДР).Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що росія вдарила ракетами по торговому центру у Вінниці – багато загиблих: подробиці. З місця повідомляють, що чули від двох до чотирьох вибухів. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що   росіяни розганяють фейк про знищення HIMARS з відео та фото: подробиці. Противник намагається видати знищену вантажівку Oshkosh за HIMARS. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в РФ розглядають два варіанти, як діяти на фронті, серед них і "жести доброї волі". Війна Росії з Україною: окупанти зазнають втрат і готуються до відступу. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини