Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Країна вбивць і брехунів": Кулеба жорстко прокоментував реакцію росіян та дипломатів РФ на удар по Кременчуку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Країна вбивць і брехунів": Кулеба жорстко прокоментував реакцію росіян та дипломатів РФ на удар по Кременчуку

Російські чиновники та дипломати поширюють шалені теорії змови

28 червня 2022, 12:31 comments1467
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував реакцію росіян та російських дипломатів на вчорашній удар по ТРЦ у місті Кременчук. Про це Кулеба написав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Країна вбивць і брехунів": Кулеба жорстко прокоментував реакцію росіян та дипломатів РФ на удар по Кременчуку

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Глава МЗС України зазначив, що російські чиновники та дипломати поширюють шалені теорії змови, а звичайні росіяни радіють трагедії у соціальних мережах.

"Огидно спостерігати за російськими реакціями на ракетний удар РФ по Кременчуку. Звичайні росіяни радіють у соцмережах. Російські дипломати і чиновники поширюють божевільні теорії змови, заперечуючи, що удар взагалі був. Росія — країна вбивць і відвертих брехунів", — пише Ку.

”Країна вбивць і брехунів”: Кулеба жорстко прокоментував реакцію росіян та дипломатів РФ на удар по Кременчуку - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що тіла дуже обгорілі , знайдено фрагменти: міністр Монастирський дав брифінг у Кременчуці. У Кременчуці криміналісти допоможуть ідентифікувати загиблих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в мережу злили дані про пілотів , які запускали ракети по ТРЦ у Кременчуці (фото). Ракети Кременчуком запустили льотчики 52 гвардійського авіаполку. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що російсько-литовська криза : навіщо Путіну ядерну зброю в Білорусі. Щоб ще більше вплинути на зговірливість європейців, російський президент задіяв маріонетковий режим Олександра Лукашенка. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Луганщині знищено ворожий склад боєприпасів (ВІДЕО). Вибух пролунав в окупованій Кадіївці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини