Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Кожного дістанемо": у ОП відреагували на відео, де окупанти кастрували українського військового
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кожного дістанемо": у ОП відреагували на відео, де окупанти кастрували українського військового

Росія - країна людожерів, які насолоджуються тортурами і вбивствами - Подоляк

29 липня 2022, 12:42 comments2111
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на відео, на якому окупанти знущаються з військовополоненого. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Кожного дістанемо": у ОП відреагували на відео, де окупанти кастрували українського військового

Михайло Подоляк

"Російські пропагандисти із захватом показали, як група россійских нелюдів нівечила українського полоненого. Все, що треба розуміти світу: Росія — країна людожерів, які насолоджуються тортурами та вбивствами. Але туман війни не допоможе уникнути кари россійским катам. Всіх ідентифікуємо. Кожного дістанемо." – пише Подоляк.

Передісторія: днями один із російських Telegram-каналів розповсюдив відео, як окупант знущається з українського військовополоненого та відрізає йому геніталії канцелярським ножем. На кадрах видно двох солдатів, які розмовляють російською, а жертва має українську форму, що може говорити про те, що це боєць ЗСУ.

”Кожного дістанемо”: у ОП відреагували на відео, де окупанти кастрували українського військового - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Заході прогнозують перелом у війні на користь України: які шанси на це – чого чекати на фронті. Втома росіян та збільшення постачання новітнього західного озброєння можуть допомогти ЗСУ деокупувати українські території.

Читайте також про те, що коли стане престижно бути українцем – що заважає цього досягти вже зараз. Експерти розповіли, чому українське громадянство ще далеко до того, щоб називатися одним із найпрестижніших.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Ліз Трасс дала обіцянку народу Великобританії щодо України та Путіна. Глава МЗС Великобританії пообіцяла бути повністю відданою тому, щоб Путін зазнав поразки.

Також "Коментарі" інформували про те, як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс "єДопомога": документи та покрокова інструкція. Українці можуть одержати грошову допомогу від міжнародних організацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 липня 2022, 12:43

Мати можливість і не відповідати ворогу - це злочинна бездіяльності. Це злочинний, таємний договорняк - не бити по території Росії, Білорусі, з яких ведуть обстріл. Якими мерзенними треба бути США та ЄС, які перетворили Україну на закривавленого звіра, замкненого в їхній клітці. Який не має змоги відповісти російському та білоруському крівдникам.


Новини