Головна Новини Суспільство Війна з Росією Костюм літній польовий тепер матимуть у своєму гардеробі українські жінки-військовослужбовці, - Маляр
commentss НОВИНИ Всі новини

Костюм літній польовий тепер матимуть у своєму гардеробі українські жінки-військовослужбовці, - Маляр

Костюм літній польовий впроваджують в Україні для жінок-військовослужбовців. Про це на сторінці у телеграм, заявила заступниця Міністра оборони України – Ганна Маляр, пишуть «Коментарі»

7 квітня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:

"У Збройних Силах Україна  завжди були парадна і повсякденна жіноча форма. Змінювались зразки. Зараз жінки-військовослужбовці носять форму зразки якої затверджені наказом МОУ  та Правилами носіння визначених наказом МОУ", — написала Маляр. 

Раніше, про такий одяг, українським жінкам-військовослужбовцям можна було лише мріяти.

Костюм літній польовий тепер матимуть у своєму гардеробі українські жінки-військовослужбовці, - Маляр

Ганна Маляр заявила про впровадження спецодягу для жінок-захисниць на літній період

"Не було польової жіночої форми", — зазначила Ганна Маляр.

Тепер же, перебуваючи на фронті, українські захисниці матимуть змогу  обирати з поміж декількох варіантів спеціального одягу.  У їх розпорядженні буде як повсякденна, так і парадна форма. Приблизний її дизайн уже розробили.

"На даний час триває робота щодо впровадження костюма літнього польового для військовослужбовців-жінок",- резюмує заступниця Міністра оборони України.

Про всі наступні етапи роботи можна буде дізнатися на сайті Міноборони, підсумувала Маляр.  

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що західні танки — в Україні: яка техніка вже є і яка ще буде. Близько двох тисяч українських військових пройшли вишколи та готові воювати іноземною бронетехнікою.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що
ще одна країна повідомила, що танки Leopard доставлені в Україну. Португалія виконала обіцянку і відправила танки Leopard 2A6 до України. Згідно з повідомленнями міністерства оборони танки вже знаходяться в Україні.
Читайте також на сайті "Коментарі", Вашингтон продовжує залишатися найголовнішим партнером України у війні проти Росії. Так, США включили до нового пакету військової допомоги необхідне Україні озброєння. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час звернення до українців заявив президент України Володимир Зеленський.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/629
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини