Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нададуть те, що потрібно: Зеленський заінтригував заявою про новий пакет військової допомоги від США
commentss НОВИНИ Всі новини

Нададуть те, що потрібно: Зеленський заінтригував заявою про новий пакет військової допомоги від США

Президент України подякував США за суттєву підтримку України

5 квітня 2023, 08:10
Поділіться публікацією:

Вашингтон продовжує залишатися найголовнішим партнером України у війні проти Росії. Так, США включили до нового пакету військової допомоги необхідне Україні озброєння. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час звернення до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Нададуть те, що потрібно: Зеленський заінтригував заявою про новий пакет військової допомоги від США

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"США надають пакет оборонної підтримки на 2 мільярди 600 мільйонів доларів. Боєприпаси для HIMARS, для ППО, для артилерії – те, що потрібно", — заявив глава української держави.

Володимир Зеленський також висловив подяку президенту США Джо Байдену, Конгресу та кожному американцю за важливу допомогу для України.

Зазначимо, раніше стало відомо, що США виділяють черговий пакет військової допомоги для України у розмірі 2,6 млрд. доларів. Тоді у повідомленні наголошувалося, що у пакеті допомоги основний акцент робиться на наданні більшої кількості боєприпасів для наданих США ЗРК HIMARS, перехоплювачів ППО та артилерійських снарядів, які Україна використовує для своєї оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США розповіли, чому Кремль знову став загрожувати ядерною зброєю.                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – російська ядерна істерика та масові спроби "миротворчості" (то Китай, то Білорусь, то низка європейських країн) явно "заточені" під майбутній український наступ, про який так багато говорять останнім часом. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" гри Москви та Пекіна, а також розповіли, як слід діяти Україні та Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини