Головна Новини Суспільство Війна з Росією Не тільки Німеччина: ще одна країна повідомила, що танки Leopard доставлені в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Не тільки Німеччина: ще одна країна повідомила, що танки Leopard доставлені в Україну

Португалія виконала обіцянку і відправила танки Leopard 2A6 до України. Згідно з повідомленнями міністерства оборони танки вже знаходяться в Україні.

28 березня 2023, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Не тільки Німеччина: ще одна країна повідомила, що танки Leopard доставлені в Україну

Танк Leopard 2. Фото: Getty Images

Міністерство оборони Португалії заявило, що три танки Leopard 2A6 вже знаходяться на території України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter португальського міністерства оборони.

Українські партнери усе активніше починають відправляти військову допомогу, яку перед цим оголошували. 27 березня Німеччина повідомила, що танки Leopard 2 прибули в Україну. Тепер і Португалія підтвердила своє повідомлення та оголосила, що три танки Leopard 2A6 перебувають в Україні. На початку лютого Міноборони Португалії повідомило, що відправить в Україну три танки Leopard 2A6 у березні. 

"3 танки Leopard 2A6, подаровані Португалією, вже знаходяться в Україні… Португалія продовжує підтримувати український опір незаконному вторгненню в Росію", — йдеться у повідомленні від Міністерства оборони Португалії.

Також зазначено, що танки потрапили в Україну за допомогою партнерів, адже військова техніка мала проїхати усю Європу, щоб потрапити до України.

Нагадаймо, що лише кілька європейських країн висловились проти того, аби військова техніка, яка прямує до України перебувала на їх території, зокрема це стосується Угорщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський командир назвав головні переваги танків Challenger 2 перед російськими Т-72. Однією з найвагоміших переваг військовий з Британії називає броню танка Challenger 2. За його словами британський танк може витримати 4-5 пострілів з танка Т-72, тоді як російська техніка буде знищена від одного пострілу з британського танку.

Також "Коментарі" писали про Болгарію, яка відправила озброєння на мільярди доларів до України: що це за зброя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини