Головна Новини Суспільство Війна з Росією КНДР може надати Росії 100 тисяч "добровольців" для війни проти України - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР може надати Росії 100 тисяч "добровольців" для війни проти України - ЗМІ

Російський пропагандист заявив, що північнокрейці нібито мають "багатий досвід ведення контрбатарейної війни"

6 серпня 2022, 21:05 comments1531
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російське державне телебачення стверджує, що Північна Корея нібито запропонувала надіслати сто тисяч своїх військових для війни проти України. Про це пише видання New York Post.

КНДР може надати Росії 100 тисяч "добровольців" для війни проти України - ЗМІ

Північна Корея

Як пише New York Post, пропозицію КНДР надати військову допомогу Росії не вдалося оперативно перевірити, але її підхопив член громадської ради при міноборони Росії Ігор Коротченко.

"Є повідомлення, що 100 тисяч північнокорейських добровольців готові приїхати та взяти участь у конфлікті", — цитує видання слова Коротченка, які він сказав в ефірі одного з пропагандистських телеканалів.

Російський пропагандист заявив, що північнокрейці нібито мають "багатий досвід ведення контрбатарейної війни".

"Якщо Північна Корея висловить бажання виконати свій міжнародний обов'язок боротьби з українським фашизмом, ми повинні їм це дозволити", — сказав Коротченко.

У Видання зазначили, що заява про допомогу Північній Кореї з'явилася на тлі того, що кілька російських держав-сателітів вже надають так звані "добровольчі" сили. Це, на думку ряду аналітиків західної розвідки, свідчить про нестачу у Володимира Путіна політичного капіталу для оголошення масової мобілізації всередині Росії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що збирають клітини у філармонії: окупанти у Маріуполі планують провести показовий "суд" над військовополоненими. Міський голова Маріуполя закликав світову спільноту, ООН та "Червоний Хрест" втрутитися у ситуацію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що переговори Путіна та Ердогана : про що домовилися – чи є причина переживати Україну. Сам по собі приїзд Ердогана до Сочі – насторожуючий сигнал для України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Ізраїль, Нагірний Карабах , Тайвань: чому розгоряються конфлікти — яким боком тут Росія. Своїм відвертим вторгненням в Україну Путін показав іншим дикторським режимам, що можна вбивати та руйнувати у ХХІ столітті і за це нічого не буде. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що успіх "зернового коридору" на тлі нового шантажу Путіна: про що говорить заява Зеленського. Президент зіграв на випередження, першим заявивши про небезпеку, що виникла на Запорізькій АЕС. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 серпня 2022, 20:25

Політичного капіталу мало? Смішно. В Карли з другої сторони, він є? Просто сторона, яка не бажає ставати на шлях виправлення, шлях доброчесності, від Карми не втече. А КНДР і досвід і гроші отримає. Не треба було карасю країну розкрадати, бо поруч щука була. Коли власність одне в одного крали, гадали, ззовні бажаючих не буде? Он воно як, в світі є: завойовники, розбійники, хижаки, падальники, а є Жертви з гетманцевщіною обслугою.


Новини