Головна Новини Суспільство Війна з Росією Іде на карантин: Джо Байден знову захворів на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Іде на карантин: Джо Байден знову захворів на COVID-19

Байден розповів, що не відчуває симптомів хвороби

30 липня 2022, 23:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден знову захворів на COVID-19. Про це Байден повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

Іде на карантин: Джо Байден знову захворів на COVID-19

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Президент США повідомив, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус і йде на карантин.

"Друзі, сьогодні у мене знову позитивний результат на COVID. Таке відбувається з невеликою кількістю людей. У мене немає симптомів, але я збираюся ізолюватися для безпеки оточуючих", — пише Джо Байден.

Також Байден додав, що продовжить працювати і сподівається невдовзі повернутися.

Зазначимо, що цього місяця американський президент вже хворів на COVID-19 , тоді у нього виявлялися легкі симптоми, але вже через кілька днів тест показав негативний результат.

Іде на карантин: Джо Байден знову захворів на COVID-19 - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що як Кремль хоче поглинути частину України – навіщо на південь та схід прибув десант Єдиної Росії. Кремль хоче відтворити проект "Новороссия" у маленькому форматі, після чого перейменувати партію "Єдина Росія" на "Велику Росію".

Читайте також про те, що росія переходить до третьої фази війни – як із цим може бути пов'язаний теракт у Оленівці. Вибухи в Оленівці, які спричинили загибель українських захисників із полку Азов, попередньо схвалили на найвищому рівні в Кремлі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що чомусь так важливо виграти битву за Африку – в чому такий інтерес України та РФ. Росія намагається не допустити, щоб країни Африки змінили своє ставлення до Москви через війну в Україні.

Також "Коментарі" інформували про те, що будівля з українськими полоненими в Оленівці могла бути підірвана зсередини: Арестович розповів версію вбивства. Відео з колонії у Оленівці проаналізували фахівці-піротехніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини