Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хитрість російських військових, яка показує великі проблеми Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Хитрість російських військових, яка показує великі проблеми Путіна

Військові Російської Федерації почали використовувати ракети, які призначені для ядерних боєголовок

26 листопада 2022, 20:10 comments2013
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Розвідка кількох країн світу повідомляє, що в російськійармії закінчується зброя. Тому Росія починає діставати все старішу зброю зі своїх складів. Одним з варіантів – це використати боєприпаси, які були призначені для ядерних ракет, але зняли з них ядерні боєголовки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на міністерство оборони Великобританії.

Хитрість російських військових, яка показує великі проблеми Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Після чергової терористичної ракетної атаки з боку Росії на території України знайшли ракетні уламки від AS-15А Kent. Це крилата ракета, яка була розроблена у 80-х роках виключно для ядерних ударів. Ймовірно росіяни забрали ядерну частину з ракети та замінили її на звичайний баласт.

"Хоча така пасивна система все одно завдасть певної шкоди через кінетичну енергію снаряда, вона навряд чи зможе досягти надійних результатів проти запланованих цілей", — зазначає британська розвідка.

Розвідка Британії стверджує, що така хитрість росіян тільки підкреслює проблеми зі зброєю в Росії.

"Росія майже напевно сподівається, що такі ракети будуть діяти як муляжі, відволікаючи українську протиповітряну оборону. Незалежно від намірів Росії, ця імпровізація підкреслює рівень виснаження російських запасів ракет великої дальності", — йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова генерала США Бена Ходжеса про дії Америки, якщо Росія використає ядерну зброю. Американський військовий стверджує, що в такому випадку США знищить основні можливості Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про одного з найбільших союзників Російської Федерації, якого вона втратила з настанням теплої осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини