Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії закінчились іранські дрони. Які подальші кроки РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії закінчились іранські дрони. Які подальші кроки РФ

Росія купувала дрони-камікадзе в Ісламської Держави, але вже кілька днів армія РФ їх не використовує, що може свідчити про їх відсутність.

23 листопада 2022, 13:56
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британська розвідка опублікувала щоденний звіт згідно з яким, з 17 листопада Росія не завдала жодного удару іранськими дронами. Ймовірно, вони закінчились в армії РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twiter Міноборони Великобританії.

У Росії закінчились іранські дрони. Які подальші кроки РФ

Іранські дрони закінчились в Росії. Фото: з відкритих джерел

Росія завдала ударів по Україні використовуючи безпілотники іранського виробництва через серйозну нестачу крилатих ракет. Такі дії РФ мали помірний успіх, адже українська система ППО вдало адаптувалась та збиває більшість іранських дронів-камікадзе.

"Росія, швидше за все, майже вичерпала свої поточні запаси, але, ймовірно, буде прагнути їх поповнити. Росія, ймовірно, зможе купувати БПЛА з-за кордону швидше, ніж виробляти всередині країни нові крилаті ракети", — пишуть Міноборони Великобританії.

Британці також пишуть, що російські командири ймовірно хотіли використовувати безпілотники не тільки для нападів по критичній енергоструктурі України, але й завдавати удари по медичним установам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія та Іран досягли нових домовленостей у військовій співпраці. Окрім постійних поставок дронів-камікадзе та ракет, БПЛА будуть вироблятись на території Росії іранськими спеціалістами. Таким чином союз між двома країнами з авторитарними режимами посилюється. Ймовірно ядерна угода між США та Іраном буде розірвана, адже Росія буде надавати іранцям усю необхідну інформацію та спеціалістів. Саме таку ціну РФ платить за іранські ракети та дрони камікадзе.

Також "Коментарі" писали, що Іран атакував своїми безпілотниками та ракетами автономну провінцію Іраку, де проживають курди. Іранська влада заявляє, що там переховують опозиціонери, що підтримують революцію в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Британская разведка
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини