Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила по Україні ракетою зі свого ядерного арсеналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила по Україні ракетою зі свого ядерного арсеналу

Ймовірно у російських військових закінчуються ракети, вони використали ракету з імітатором ядерної боєголовки

18 листопада 2022, 11:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія здійснила черговий масовий терористичний удар по території України 15 листопада. На одній з ракет було виявлено блок, який є імітатором ядерної боєголовки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Defense Express.

Росія вдарила по Україні ракетою зі свого ядерного арсеналу

Крилата ракета X-55. Фото: з відкритих джерел

Defense Express стверджує, що Російська Федерація запустила по Україні крилату ракету типу Х-55, яка не мала звичайної бойової частини, але була оснащена імітатором ядерної бойової частини. Про це видання пише посилаючись на власні джерела.

Тобто, російська армія ймовірно взяла ракету з ядерного арсеналу РФ, потім зняла ядерну боєголовку та замість неї поставили пустий металевий макет. Таким чином, росіяни стріляли по Україні шматком заліза без детонаційної речовини, стверджує Defense Express.

Такі дії військових Російської Федерації можуть свідчити, що у РФ залишається мало крилатих ракет для масових атак по території України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про дії США, якщо Росія завдасть удар ядерною зброєю по Україні. Американський генерал Бен Ходжес заявив, що для РФ такий крок не дасть жодних переваг. Військовий США запевнив, що Америка в такому випадку атакуватиме Російську Федерацію та знищить значну частину бойових можливостей РФ. Окрім того, Ходжес вважає, що у Путіна після використання ядерної зброї не залишиться союзників, адже навіть Китай виступає проти ядерних погроз.

Також "Коментарі" писали про спеціальний вантаж вагою 200 тонн, який Росія відправила до Франції. Таке рішення було прийнято для наукового експерименту по створенню керованого ядерного синтезу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 листопада 2022, 11:49

У Британський розвідки пояснили, що під час брехні, ніс росте у дерев'яних чоловічків: Пінокіо, Буратіно. У живих православних організмів, під час брехні, росте борода.


Новини