Головна Новини Суспільство Війна з Росією HIMARS працює: Генштаб підтвердив знищення 2 пунктів дислокації ворога у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

HIMARS працює: Генштаб підтвердив знищення 2 пунктів дислокації ворога у Запорізькій області

У Генштабі назвали втрати РФ внаслідок ударів ЗСУ у Запорізькій області

4 січня 2023, 08:38 comments4099
Поділіться публікацією:

Українські захисники завдали потужних ударів по російським окупантам у Запорізькій області. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

HIMARS працює: Генштаб підтвердив знищення 2 пунктів дислокації ворога у Запорізькій області

HIMARS. Фото: з відкритих джерел

Підтверджено поразку позицій противника в районах населених пунктів Токмак, Мелітополь, Бердянськ, Пологи та Василівка.

"Знищено 2 склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки, 2 пункти дислокації, ліквідовано та поранено до 260 військовослужбовців збройних сил РФ", — поінформували в Генштабі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — приліт по базі окупантів у Макіївці – чому сталася ударом по путінському режиму. Видання "Коментарі" розбиралося у події разом із експертами.                                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – лише за два дні нового року над Україною збили понад 80 іранських дронів. І найближчим часом ця кількість може зрости, зазначив у вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський. Тим часом, речник іранського МЗС Нассер Канаані заявляє, що "Іран не є стороною конфлікту в Україні і необґрунтовані закиди проти Ірану не допоможуть вирішенню проблеми". Чи розуміє світ загрозу російсько-іранського зближення у військово-технологічному плані? Чи є шанс у найближчому майбутньому повалити іранський і російський режими , які вже підривають глобальну безпеку і здатні остаточно знищити її? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Міноборони України дали відповідь – чи попередять українців про новий масштабний наступ Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини