Головна Новини Суспільство Війна з Росією “Хартія” відстрілює окупантів на бахмутському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

“Хартія” відстрілює окупантів на бахмутському напрямку

Добровольчий підрозділ “Хартія” доєднався до Національної Гвардії

24 березня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

Добровольчий підрозділ “Хартія”, який нещодавно доєднався до Національної Гвардії України і став основою механізованої бригади "Хартія" у складі "Гвардії наступу", відстрілює окупантів на бахмутському напрямку. Роботу бригади показав на своїй сторінці у Facebook Юрій Голик, який передав снайперські гвинтівки військовим.

“Хартія” відстрілює окупантів на бахмутському напрямку

“Хартія” відстрілює окупантів

“Снайперські ґвинтівки, передані нами з Сергієм Стаховським до 13 Бригада Національної гвардії України "Хартія", застосовуються за своїм прямим призначенням. А ми продовжуємо допомагати цьому підрозділу”, — прокоментував Юрій Голик.

Також нещодавно аеророзвідка “Хартії” отримала від волонтерів ще три дрони Mavic 3. За словами військових, БПЛА є вкрай необхідним інструментом для захисту Бахмуту.

Крім того, волонтер відзвітував про відправку трьох Mavic 3 до аеророзвідки окремого батальйону спеціального призначення "Дике поле", який виконує бойові задачі на кордоні Луганської та Донецької областей.

Нагадаємо, що сьогодні Генштаб назвав "найгарячіший напрямок" фронту — їм лишається Бахмут.

Самі ж рашисти зі страхом чекають українського наступу. За їх очікуваннями, Україна може застосувати масову "атаку тисяч дронів" - майбутній український контрнаступ, можливо, підтримуватимуть з повітря тисячі малих надманеврених дронів. 

Читайте також, як волонтери допомагають армії — вони забезпечили чотирма повними снайперськими комплектами 35 окрему бригаду морської піхоти, що працює в найгарячіших точках на донецькому напрямку. Потреба в розвитку снайперської справи та запит на цю зброю залишаються досі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини