Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Атака тисяч дронів": рашисти зі страхом чекають українського наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Атака тисяч дронів": рашисти зі страхом чекають українського наступу

Вони припускають, що Україна зробить ставку на надманеврені дрони

23 березня 2023, 15:47
Поділіться публікацією:

Майбутній український контрнаступ підтримуватимуть з повітря тисячі малих надманеврених дронів. Таке припущення зі страхом робить рашист і зрадник України, втікач-колаборант Олег Царьов. Він закликає своїх соратників виробити протидію можливій українській стратегії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на росЗМІ.

"Атака тисяч дронів": рашисти зі страхом чекають українського наступу

fpv-дрон

"Уявіть собі атаку дронів, що передують наступу армії на важкій техніці: тисячі крихітних смертоносних машинок з величезною швидкістю мчать до позицій і скидають гранати, залітаючи в кожну щілину. Фантастичний фільм? Як би не так. Мова йде про FPV-дрони, окремої категорії БПЛА. Управляють таким дроном в спеціальних окулярах від першої особи (звідси і абревіатура — First Person View). Положення коптера контролюється джойстиком — треба вміти відчувати дрон, автопілота у них немає. Літають FPV-дрони недалеко (на 3-5 км), несуть трохи (максимум кумулятивна граната РПГ-7 або осколкова). Небезпечні тим, що максимально швидкі (до 150 км/год) і керовані — навчені пілоти можуть вести дрони сходами, залітати в окопи, бліндажі і навіть кватирки, повторювати рельєф місцевості", — наганяє страху на колег-рашистів Олег Царьов. — "І якщо звичайний дрон просто скидує боєприпас згори вниз, то цей здатний бути більш точним або просто стати камікадзе — невисока вартість (30-150 тисяч рублів) це цілком допускає".

Рашист припускає, що у "ЗСУ може бути до 100 тис таких дронів, вони готують тисячі операторів".

— Створено льотні школи, де інструктори із бойовим стажем навчають пілотів. Формуються БПЛА-роти у складі кожної бригади ЗСУ з перспективою укомплектування операторами дронів усіх підрозділів на рівні взводу, – продовжує Олег Царьов. — До наступу ЗСУ оператори будуть вже навчені, а коптери будуть на фронті. Вони не кажуть – вони роблять”.

Невдалий "лідер Новоросії", який ледве втік навесні 2022 року в російському обозі з Київщини, закликає РФ готуватися до цієї загрози з боку України.

Тим часом винищувачі НАТО провели навчання біля кордонів РФ.

ЗМІ назвали причину, через яку поки що відкладається наступ ЗСУ.

Крім того, стала відома кількість снарядів, які витрачають Україна та РФ щодня.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини