Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії

35 окрема бригада морської піхоти, що перебуває на фронті, отримала чотири повні снайперські комплекти

15 лютого 2023, 13:38
Поділіться публікацією:

Волонтери Олександр Карпюк та Юрій Голик забезпечили чотирма повними снайперськими комплектами 35 окрему бригаду морської піхоти, що працює в найгарячіших точках на донецькому напрямку. Про це вони повідомили на своїх сторінках у Facebook.

Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії

Військові 58-ї бригади ім. Гетьмана Івана Виговського

За словами Карпюка, потреба в розвитку снайперської справи та запит на цю зброю залишаються досі. На чотири комплекса у калібрі 0.338 з прицілами Leupold з кратністю 7-35 необхідно було зібрати 35 тисяч доларів. До збору долучився волонтер Юрій Голик, тож необхідну суму вдалось закрити в короткий термін. Наразі гвинтівки вже доставлені військовим і допомагають їм у виконанні бойових задач.    

“З Юрой я знайомий ще з 2015 року, він не раз допомогав волонтерам у проєктах. У дуже різнокаліберних проєктах. Не зміг він пройти повз допомогу і цій бригаді”, – написав Карпюк.

Юрій Голик, у свою чергу, поділився світлиною з дронами-камікадзе українського виробництва, які будуть задіяні в роботі 58-ї бригади ім. Гетьмана Івана Виговського. Як пише волонтер, військові цього підрозділу також пройдуть необхідну підготовку з керуванням вітчизняними БПЛА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Росія все ще має вагу на Заході – за рахунок чого російське лобі досить сильне.
Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії - фото 2
Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії - фото 3
Українські дрони-камікадзе та снайперські гвинтівки: волонтери допомагають армії - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини