Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Найгарячіше місце": Генштаб про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найгарячіше місце": Генштаб про ситуацію на фронті

Розпочалась триста дев’яносто четверта доба російського широкомасштабного вторгнення

24 березня 2023, 10:36
Поділіться публікацією:

Минулої доби ворог не припиняв штурм Бахмута. Саме в районі цього міста відбулось найбільше бойових зіткнень на зазначеному напрямку протягом минулої доби. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

"Найгарячіше місце": Генштаб про ситуацію на фронті

Оборона Бахмута триває

Окрім цього, в Генштабі констатують збільшення втрат у окупантів:

"Через значні втрати, які окупанти зазнають щодня, противником прийнято рішення щодо збільшення кількості ліжко-місць у наявних шпиталях, що функціонують на тимчасово захопленій території Луганської області", — зазначається у зведенні. — "Зокрема, у населеному пункті Троїцьке, кількість ліжко-місць військового госпіталя збільшено удвічі, з 200 до 400. В той же час, всіх поранених осіб офіцерського складу було евакуйовано на територію російської федерації гелікоптерами в період з 17 по 18 березня. Відзначається збільшення смертності серед поранених загарбників в період з 17 по 21 березня, у зв’язку зі збільшенням кількості отримання важких поранень та неякісним медичним забезпеченням, зокрема через недостатньо професійний медичний персонал".

Загалом, минулої доби наші захисники ліквідували 1020 російських окупантів,  знищили 4 танки, 23 бойових броньованих машини, 8 артилерійських систем, 3 засоби ППО, 5 БпЛА оперативно-тактичного рівня, дві ракети, 12 автомобілів та 4 одиниці спеціальної техніки.

Тим часом, МЗС Росії відреагувало на рішення про вступ Фінляндії до НАТО. А в ЗСУ розповіли про нічну атаку росіян — куди цілився ворог. Російські окупанти ввечері та вночі застосовували проти України ракети на півдні. Також ворог запускав дрони "Шахеди" з півночі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини