Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава Луганської ОВА розповів, скільки відсотків Сєверодонецька контролюють окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Луганської ОВА розповів, скільки відсотків Сєверодонецька контролюють окупанти

На заводі «Азот» залишаються близько півтисячі громадян

13 червня 2022, 12:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів про ситуацію в області. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Глава Луганської ОВА розповів, скільки відсотків Сєверодонецька контролюють окупанти

Танк армии рф. Фото из открытых источников

За даними Гайдая, зараз ворожі війська контролюють близько 70 відсотків міста Сєверодонецьк.

"Масова евакуація та підвезення гуманітарних вантажів через обстріл неможливі.", — Гайдай.

На заводі "Азот" залишаються близько півтисячі громадян, із них 40 – діти. Промзона потужно обстрілюється артилерією великого калібру.

"Укриття "Азоту" не такі міцні як у маріупольській "Азовсталі", намагаємося зробити організовану евакуацію з гарантіями безпеки.", — голова Луганської ОВА.

По місту Лисичанську посилилися обстріли з боку ворога. За останні дні найбільша кількість загиблих та поранених — саме у цьому населеному пункті.

Також Гайдай зазначив, що загрози оточення українських військ на Луганщині немає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Поклонську звільняють із посади: що відомо. Підготовлено наказ президента РФ про звільнення Поклонської з посади. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що   відпочинок в українських санаторіях : де і за скільки можна відпочити. У санаторіях України відкрився літній сезон для охочих оздоровитись. Докладніше про це читайте у нашій статті. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Кім розповів, кого вдалося звільнити з полону під час обміну. Під час обміну звільнили представника місцевої влади Миколаївської області. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіянка організувала в Одесі мережу аптек із підробками та наркотиками: подробиці. Вилучено медпрепарати майже на три мільйони гривень. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини