Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гігантський стовп диму піднявся у повітря: у Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа - подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Гігантський стовп диму піднявся у повітря: у Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа - подробиці (ВІДЕО)

Площа пожежі становить близько 20 тисяч квадратних метрів.

3 серпня 2022, 14:12
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії сталася масштабна пожежа. Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

Гігантський стовп диму піднявся у повітря: у Підмосков'ї спалахнула масштабна пожежа - подробиці (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, інцидент стався сьогодні (3 серпня) у Підмосков'ї. Повідомляється, що на складі Ozon у місті Істра сталася масштабна пожежа.

За попередніми даними, площа пожежі становить близько 20 тисяч квадратних метрів. Частина даху впала. Персонал евакуйовано. Інформації про постраждалих наразі немає.

У мережі з'являються відео з місця подій. На опублікованих кадрах видно величезний стовп чорного диму.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   екс-канцлер Німеччини після візиту до Москви знову виступає за запуск Північного потоку-2. Шредер вимагає від уряду Німеччини вирішити питання щодо дефіциту газу. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що вдасться США і Китаю мирно вирішити тайванське питання : як позначиться на Україні. Ескалація відносин між Тайванем, США та Китаєм може мати погані наслідки для Києва – коли війна в Україні відійде на другий план. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні стартує доступна іпотека : плюси та мінуси програми – чи реально придбати житло. В уряді розраховують, що запуск пільгової іпотеки під 3% викликає інтерес українців.

Також "Коментарі" інформували про те, що що відбувається на Донбасі – який прогноз для регіону: як врятуватися громадянським. Окупанти продовжують наступати на Донеччині, основну ставку роблячи на тактику "випаленої землі", зносячи все на своєму шляху .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини