Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб: авіація ЗСУ розгромила чотири райони зосередження росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб: авіація ЗСУ розгромила чотири райони зосередження росіян

Також ЗСУ було вражено пункт управління та склад боєприпасів противника

3 лютого 2023, 08:30
Поділіться публікацією:

Українські пілоти за минулу добу завдали чотирьох прицільних ударів по районах зосередження російських загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Генштаб: авіація ЗСУ розгромила чотири райони зосередження росіян

Авіація ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Авіація Сил оборони минулої доби завдала чотирьох ударів по районах зосередження окупантів. Також наші захисники знищили російський БПЛА типу "Мерлін", — йдеться у зведенні.

Крім цього, підрозділи ракетних військ та артилерії знищили пункт управління, три райони зосередження живої сили та склад боєприпасів російських загарбників.                                                                                                                    

Читайте на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни розповіли, чи виконає Шойгу наказ Путіна – захопити Донбас до березня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти продовжують тероризувати Україну ракетними ударами. Черговою жертвою став Краматорськ, де під удар потрапив чотириповерховий житловий будинок. Є загиблі та травмовані. Тим часом Кремль проводить інформаційно-психологічні операції, намагаючись розтягнути українські війська, а приховано готуючи ескалацію на критичних напрямках, якими є південь та схід. Чому, бачачи все це, Захід так і не дає нам повний арсенал озброєння, що запитується, включаючи авіацію і далекобійні ракети? Як можуть події розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали напередодні польського вояжу Байдена: чому це важливо – про що може йтися на зустрічі із Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини